Emma från Care of Beds Jönköping

Det är alltid lite extra intressant att få reda på vilken restaurang kockarna äter på, vilken bil som bilhandlaren själv väljer. Helt enkelt få lite tips från insidan från de som jobbar med det själva. Därför ställer vi nu frågan till våra anställda på Care of Beds. Vilken säng har de själva hemma och varför just den? Allt för att ni ska höra om hur experterna själva resonerar. 

Hej Emma, du jobbar ju med sängar på Care of Beds i Jönköping och vet ju mer om sängar och hur de är konstruerade än de flesta andra. Vilken säng har du hemma och varför blev det just den?

 När jag och min sambo skulle köpa säng så blev det en säng från Carpe Diem vid namn Sandö Kontinental. Att det blev just den berodde på att min sambo kom ner allra bäst med sina axlar i det följsamma fjäderpaket som Carpe Diem har att erbjuda. Både jag och min sambo var enade om att vi var ute efter en väldigt följsam säng där det nästan känns som att man svävar på moln och i vårt fall träffade detta mest rätt i en Sandö Kontinental.

Det går inte heller att sticka under stol med att utseendet var en viktig del för mig och Carpe Diems sängar har en design som tilltalar mig. Men som jag brukar säga, en säng är så otroligt individuellt, det som är det bästa för mig behöver inte alltid vara det bästa för alla, utan man behöver rätt vägledning för att prova fram sin egen drömsäng. Det är just det vi på Care of Beds brinner allra mest för, att hjälpa våra kunder med att hitta rätt säng för just dem. Det är därför har vi samlat sängar från olika varumärken, som ska passa alla oavsett utseende, pris och komfort hos oss.

På Care of Beds finns det ju en hel del olika sängar från olika varumärken som du har provat som även måste ha fallit dig i smaken, blir du aldrig sugen på att byta? Och hur ofta ska man byta säng egentligen?

I just vårt fall så har vi haft vår säng från Carpe Diem i snart 12 år nu och känner fortfarande varje morgon vi vaknar hur väl denna säng tar hand om oss. Gällande hur ofta man bör byta säng så varierar det från säng till säng och person till person. Kort och gott när du känner att sängen inte längre ger dig den komfort och support som du behöver för att få vakna utvilad är min känsla att det är dags att besöka oss i syfte att förbättra din sömnsituation.

Emma jobbar på Care of Beds i Jönköping. Vill du få hjälp med vilken säng som passar just dig, kontakta då Emma på jonkoping@careofbeds.se