Martina från Care of Beds i Halmstad

Det är alltid lite extra intressant att få reda på vilken restaurang kockarna äter på, vilken bil som bilhandlaren själv väljer. Helt enkelt få lite tips från insidan från de som jobbar med det själva. Därför ställer vi nu frågan till våra anställda på Care of Beds. Vilken säng har de själva hemma och varför just den? Allt för att ni ska höra om hur experterna själva resonerar. 

Hej Martina, du jobbar ju med sängar på Care of Beds i Halmstad och vet ju mer om sängar och hur de är konstruerade än de flesta andra. Vilken säng har du hemma och varför blev det just den?

Jag har Sandö från Carpe Diem Beds. Jag valde den sängen eftersom det är den sängen som passar min kropp och mina behov bäst. Sängen är en kontinentalsäng som gör att den är lite högre vilket passar bra hemma hos mig. Carpe Diem bygger sina sängar med en contour system pocket vilket innebär att varje fjäder arbetar individuellt och följer min kropp perfekt. Sängen finns i många olika tyger vilket gjorde det lätt för mig att hitta den färgen som passade bäst hemma hos mig.

På Care of Beds finns det ju en hel del olika sängar från olika varumärken som du har provat, blir du aldrig sugen på att byta? Och hur ofta ska man byta säng egentligen? 

Jag har ingen anledning att byta säng då jag har hittat en säng som jag sover skönt i varje natt , och som jag sa innan så passar den verkligen mig på alla sätt och vis. Innan jag började jobba med detta så hade jag svårt att veta vad som passade mig, och det jag ångrar är att jag inte tog någon hjälp. Nu när jag vet mer så va det ganska enkelt för mig att hitta den sängen som passade mig. Jag tänker att jag ska kunna ha min säng i 15-20 år framöver.

Martina jobbar på Care of Beds i Halmstad. Vill du få hjälp med vilken säng som passar just dig, kontakta då Martina på halmstad@careofbeds.se