Anna-Maria från Care of Beds Linköping

Det är alltid lite extra intressant att få reda på vilken restaurang kockarna äter på, vilken bil som bilhandlaren själv väljer. Helt enkelt få lite tips från insidan från de som jobbar med det själva. Därför ställer vi nu frågan till våra anställda på Care of Beds. Vilken säng har de själva och varför just den? Allt för att ni ska höra om hur experterna själva resonerar. 

Hej Anna-Maria, du jobbar ju med sängar på Care of Beds i Linköping och vet ju mer om sängar och hur de är konstruerade än de flesta andra. Vilken säng har du hemma och varför blev det just den?

Jag sover i en Hästens Comfortable. Jag tilltalades av kvalitén, hantverket, naturmaterialet och den gamla svenska tillverkningstraditionen. Comfortable är en ställbar säng och just det ställbara ger extra skön komfort och sömn som jag och min man uppskattar.

På Care of Beds finns det ju en hel del olika sängar från olika varumärken som du har provat, blir du aldrig sugen på att byta? Och hur ofta ska man byta säng egentligen? 

Nej, skulle jag byta skulle jag byta till samma märke och det är för att jag trivs med Hästens och deras sängkomfort. Jag tycker att man ska byta säng när man känner att komforten har försvunnit och känslan inte längre är den samma.

Anna-Maria jobbar på Care of Beds i Linköping. Vill du få hjälp med vilken säng som passar just dig, kontakta då Anna-Maria på linkoping@careofbeds.se