Daniel från Care of Beds Halmstad

Det är alltid lite extra intressant att få reda på vilken restaurang kockarna äter på, vilken bil som bilhandlaren själv väljer. Helt enkelt få lite tips från insidan från de som jobbar med det själva. Därför ställer vi nu frågan till våra anställda på Care of Beds. Vilken säng har de själva hemma och varför just den? Allt för att ni ska höra om hur experterna själva resonerar.

Hej Daniel, du jobbar ju med sängar på Care of Beds i Halmstad och vet ju mer om sängar och hur de är konstruerade än de flesta andra. Vilken säng har du hemma och varför blev det just den?

Jag har Marstrand från Carpe Diem Beds. Anledningen till att jag valde den sängen är för att den är ställbar och har ett inbyggt svankstöd som ger mig väldigt bra stöd i ländryggen. Den är också kantstabil vilket jag tycker är skönt när man sitter på sidan av sängen. 

Carpe Diems uppbyggnad passar mig bra med en individuell fjädring som är väldigt följsam. Den är också 210 cm lång som standard vilket passar mig då jag annars har svårt att få plats med fötterna i sängen på grund av min längd.

På Care of Beds finns det ju en hel del olika sängar från olika varumärken som du har provat, blir du aldrig sugen på att byta? Och hur ofta ska man byta säng egentligen?

 

Eftersom jag jobbar med det jag gör så är ju givetvis intresset av att testa andra sängar stort. Jag har hunnit prova andra sängar under utbildningar osv, men fastnade för denna modellen och är supernöjd. När man väl har provat ut sin säng och hittat en modell som passar en så finns det ingen anledning att byta ofta, men givetvis spelar kvalitén stor roll när det gäller hur länge man kan ha en och samma säng.

Daniel jobbar på Care of Beds i Halmstad. Vill du få hjälp med vilken säng som passar just dig, kontakta då Daniel på halmstad@careofbeds.se