Björn från Care of Beds i Örebro

Det är alltid lite extra intressant att få reda på vilken restaurang kockarna äter på, vilken bil som bilhandlaren själv väljer. Helt enkelt få lite tips från insidan från de som jobbar med det själva. Därför ställer vi nu frågan till våra anställda på Care of Beds. Vilken säng har de själva hemma och varför just den? Allt för att ni ska höra om hur experterna själva resonerar. 

Hej Björn, du jobbar ju med sängar på Care of Beds i Örebro och vet ju mer om sängar och hur de är konstruerade än de flesta andra. Vilken säng har du hemma och varför blev det just den?

 Efter att ha provat många sängar valde jag Carpe Diem Härmanö Kontinental. Jag valde denna säng från Carpe Diem dels för att jag tycker den är skönast och passar mig bäst då jag sover mycket på sidan. Jag valde även en kontinentalsäng för att slippa skarven i mitten på sängen, det gör att den känns väldigt stor och bekväm. Carpe Diem har dessutom väldigt fin design på sina sängar och många olika tyger att välja på till din säng.

På Care of Beds finns det ju en hel del olika sängar från olika varumärken som du har provat, blir du aldrig sugen på att byta? Och hur ofta ska man byta säng egentligen?

Jag tänker byta säng när den här inte ger rätt avlastning och stöd längre, köper du en kvalitetssäng kan man naturligtvis ha den längre och man behöver inte byta så ofta. Dock har folk generellt sin säng lite för länge, byt när du känner att du inte kan ligga kvar i sängen och ha en skön sovmorgon 😊

 

Björn jobbar på Care of Beds i Örebro. Vill du få hjälp med vilken säng som passar just dig, kontakta då oss på orebro@careofbeds.se