Hawjn från Care of Beds Linköping

Det är alltid lite extra intressant att få reda på vilken restaurang kockarna äter på, vilken bil som bilhandlaren själv väljer. Helt enkelt få lite tips från insidan från de som jobbar med det själva. Därför ställer vi nu frågan till våra anställda på Care of Beds. Vilken säng har de själva hemma och varför just den? Allt för att ni ska höra om hur experterna själva resonerar. 

Hej Hawjn, du jobbar ju med sängar på Care of Beds i Linköping och vet ju mer om sängar och hur de är konstruerade än de flesta andra. Vilken säng har du hemma och varför blev det just den?

Jag har en säng från Carpe Diem, en svart Härmanö. Modellen lanserades våren 2010 och jag föll direkt. Det är en kontinentalsäng med helfjädersystem. Komforten är outstanding och den avlastning man får när man sover i den vill jag inte vara utan. Carpe Diem har också en fin design, flera olika tyger och flera gavel/ben alternativ att välja emellan som jag uppskattar. Jag är helnöjd med mitt sängval!

På Care of Beds finns det ju en hel del olika sängar från olika varumärken som du har provat som även måste ha fallit dig i smaken, blir du aldrig sugen på att byta? Och hur ofta ska man byta säng egentligen?

Vi har ett väldigt brett sortiment och vi har sängar till alla. Att välja rätt säng är inte alltid det lättaste men med rätt hjälp så vet jag av erfarenhet att bilden klarnar och valet av säng blir en lättnad. Jag tänker byta när jag inte längre trivs med min säng och när jag längre inte får rätt avlastning. Det som är viktigt att tänka på är att när man köper en kvalitétssäng så behöver man inte byta lika ofta.

Hawjn jobbar på Care of Beds i Linköping. Vill du få hjälp med vilken säng som passar just dig, kontakta då Hawjn på linkoping@careofbeds.se