Ida från Care of Beds i Örebro

Det är alltid lite extra intressant att få reda på vilken restaurang kockarna äter på, vilken bil som bilhandlaren själv väljer. Helt enkelt få lite tips från insidan från de som jobbar med det själva. Därför ställer vi nu frågan till våra anställda på Care of Beds. Vilken säng har de själva hemma och varför just den? Allt för att ni ska höra om hur experterna själva resonerar. 

Hej Ida, du jobbar ju med sängar på Care of Beds i Örebro och vet ju mer om sängar och hur de är konstruerade än de flesta andra. Vilken säng har du hemma och varför blev det just den?

När jag provade vilken säng som passade mig blev den en Jensen J6 kontinental. Jensens zonindelning passade mig perfekt. Dessutom funkar den blå färgen jag valde bäst i vårat sovrum 

På Care of Beds finns det ju en hel del olika sängar från olika varumärken som du har provat, blir du aldrig sugen på att byta? Och hur ofta ska man byta säng egentligen?

Absolut skulle det vara kul att byta och prova något annat, men jag är väldigt nöjd med min säng från Jenses som jag har hemma. Byt när du känner att du inte får det stöd i sängen som du behöver. Det ska kännas rätt från den stund du lägger dig i sängen tills det du vaknar. 

Ida jobbar på Care of Beds i Örebro. Vill du få hjälp med vilken säng som passar just dig, kontakta då Ida på orebro@careofbeds.se