Alexander Care of Beds Linköping

Det är alltid lite extra intressant att få reda på vilken restaurang kockarna äter på, vilken bil som bilhandlaren själv väljer. Helt enkelt få lite tips från insidan från de som jobbar med det själva. Därför ställer vi nu frågan till våra anställda på Care of Beds. Vilken säng har de själva hemma och varför just den? Allt för att ni ska höra om hur experterna själva resonerar. 

 

Hej Alexander, du jobbar ju med sängar på Care of Beds i Linköping och vet ju mer om sängar och hur de är konstruerade än de flesta andra. Vilken säng har du hemma och varför blev det just den?

 

Min pärla hemma är en Tempur North dubbelsäng. Det blev det självklara valet för mig eftersom oslagbar tryckavlastning möter riktigt snygg design där sängen har ett svävande utseende som ska anspela på ursprunget hos NASA. Det som till sist blev avgörande för mig var det minimala trycket sängen ger mot kroppen när man ligger i den, samtidigt som man inte måste välja fasthet eftersom sängen anpassar sig efter den som lägger sig. Jag tränar en hel del och sömn är ju en av de viktigaste aspekterna för att utveckla sin fysiska förmåga, därför tyckte jag det var extra viktigt att hitta en säng jag finner djup sömn i. Det var lite nervöst att byta från den klassiska fjädersängen hemma till ett helt annat material framtagen av rymdingenjörer, men att investera i min North är bland det bästa jag har gjort, sover som en prins!