Hästens brinner för att erbjuda sängar utöver det vanliga och bästa möjliga sömn till människor i hela världen.
Hästens ambition är att se till att alla som sover i en Hästens säng vaknar upp pigga och utvilade, redo att sikta mot stjärnorna som den bästa versionen av sig själv.
Sedan 1852 har sex generationer av de skickligaste hantverkarna strävat efter perfektion, byggt Hästens sängar med enbart de finaste materialen och lagt ner sin själ i varje säng.
Att utmana konventionerna ligger i familjeföretagets gener. Över fyra decennier efter det att vårt mönster Hästens Blue Check® fick den traditionella inredningsbranschen att häpna, väcker det fortfarande starka känslor. Hästens Blue Check® är mer än bara ett mönster – det har under åren blivit en ikonisk symbol för företagets värderingar.

KONTINENTALSÄNGAR

Visa sängar

RAMSÄNGAR

visa sängar

STÄLLBARA SÄNGAR

visa sängar

SÄNGTILLBEHÖR

Hästens produktsortiment omfattar unika designsamarbeten och tillbehör som gavlar, gavelöverdrag, sängben, sängkappor, sängkläder, kuddar och täcken, madrasskydd, pyjamasar och duntofflor samt en fantastisk barnkollektion. Alla produkter är tillverkade av de finaste naturmaterialen

Bäddmadrasser

visa mer

Sänggavlar

visa mer

Sängben

visa mer

Sängkläder

Visa mer

Sovrumsmöbler

Visa mer

Visa allt
från HÄSTENS

visa alla

Hästens sängar

Kvalité och hantverk

Hästens sängar brinner för att erbjuda sängar utöver det vanliga och bästa möjliga sömn till människor i hela världen.
Hästens ambition är att se till att alla som sover i en Hästens säng vaknar upp pigga och utvilade, redo att sikta mot stjärnorna som den bästa versionen av sig själv.
Sedan 1852 har sex generationer av de skickligaste hantverkarna strävat efter perfektion, byggt Hästens sängar med enbart de finaste materialen och lagt ner sin själ i varje säng.

Handgjorda sängar

Bara för dig som vill ha det bästa.

Hästens påslakan
Hästens bäddmadrasser genomskärning

Hästens

Patenterade blårutan

Vision

Ge världen en bättre sömn

Hästens sängar

Hästens

Kuddar och täcken av högsta kvalité

Hästens dunprodukter består av dun och fjädrar som är europeiskt och spårbart. Alltid av högsta kvalité som anskaffats utan djurplågeri. Yttertyget är följsamt och mjukt i 100 procent bomull. Hästens sängar är följsamma, därför är Hästens kuddar mer eller mindre låga. Det gör att din nacke, ryggrad och luftstrupe ligger så rakt som möjligt. 

kunglig hovleverantör

Hästens

Kungliga hovleverantörer

Sängar – helt i naturmaterial

Tagel är kärnan i Hästens sängar, det har det mest fantastiska egenskaper. Varje strå är ihåligt och fungerar som ventilation. Stråna är lockiga agerar som små fjädrar som förstärker effekten av det inre fjädersystemet. Taglet transporterar bort fukt och värme, det hjälper dig att somna snabbare och få en oavbruten, djup sömn i rätt temperatur.

Bomull är ett av världens mjukaste material och är också väldigt starkt. Därför är bomull ett bra komplement till tagel och ger underbar komfort och har ventilerande egenskaper.

Ull fungerar som sängens eget klimatkontroll, när du är kall så värmer ullen dig och när du är varm så svalkar den dig. Det är också otroligt flamsäkert. En utmärkt följeslagare till tagel och bomull.

Lin är otroligt hållbart, flexibelt och ljuddämpande. Men det bästa med linet är att det leder bort statisk elektricitet. I studier visas det att statisk elektricitet kan orsaka hudklåda, huvudvärk och torra slemhinnor. En kropp som har en överdriven elektrisk laddning kan dra till sig oönskade partiklar som bidrar till allergier.

Furu som Hästens sängar är gjord av är långsamtväxande och massiv. Det ger stabilitet och styrka till sängarna. Hästens sängar har också 25 års garanti på sängramarna.

Fjädrar ger tryckavlastning och stöd. Alla hästens sängar byggs med två eller fler samverkande fjädersystem som är gjorda av svenskt stål. Fasta fjädrar som ger stöd på djupet och flexibla, mjuka fjädrar som ger en mer ytmjuk känsla. Hästens sängar använder sig av pocketfjädringssystem som gör att när en enskild fjäder tyngdpåverkas så påverkas dom intilliggande fjädrarna ytterst lite. Det bidrar till att när din partner vänder på sig i sängen märker du knappt av det. Hästens ger också 25 års garanti på alla fjädrar.