Kristoffer från Care of Beds Halmstad

Det är alltid lite extra intressant att få reda på vilken restaurang kockarna äter på, vilken bil som bilhandlaren själv väljer. Helt enkelt få lite tips från insidan från de som jobbar med det själva. Därför ställer vi nu frågan till våra anställda på Care of Beds. Vilken säng har de själva hemma och varför just den? Allt för att ni ska höra om hur experterna själva resonerar. 

Hej Kristoffer, du jobbar ju med sängar på Care of Beds i Halmstad och vet ju mer om sängar och hur de är konstruerade än de flesta andra. Vilken säng har du hemma och varför blev det just den?

Jag har en Jensen Signature 5. Jag valde denna sängen då jag tyckte att zonindelningen i sängen passade mig bra. Sängen är uppdelad i 5 olika zoner viket gör att den både blir lite fastare i kärnan men också väldigt följsam då den har mjukare partier både vid höft och axel. Sängtypen jag har är en kontinentalsäng i ljusgrått tyg, knappad gavel och med guldiga 14 cm ben. Den är alltså inte bara otroligt skön, den är också otroligt snygg! 

På Care of Beds finns det ju en hel del olika sängar från olika varumärken som du har provat, blir du aldrig sugen på att byta? Och hur ofta ska man byta säng egentligen?

Jo, det är klart att man provar de fyra olika uppbyggnaderna frekvent. Det är först då vi känner det kunden känner och vi vill alltid vara så uppdaterade och pålästa som möjligt för att kunna ge bästa service. Faktum är att jag bytte min förra Jensen mot en ny Jensen för 2 år sedan. Med tillökning i familjen och tre barn som gärna kryper upp på natten så vill man ha lite space så jag gick från en 180x200 till en 210x200 vilket var underbart. Nu kan vi sova hela familjen i samma säng utan att det blir för trångt. Jag ser fram emot att spendera 15-20 år med min nuvarande säng.

Kristoffer jobbar på Care of Beds i Halmstad. Vill du få hjälp med vilken säng som passar just dig, kontakta då Kristoffer på halmstad@careofbeds.se