Hur vi tar hand om dig nu

Du kan lita på att vi gör allt för att ditt besök hos oss ska vara säkert för dig. Vårt löfte är att ta hand om dig och det gäller nu mer än någonsin. Vi följer noga utvecklingen kring coronaviruset och hörsammar Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer. För oss är det viktigt att du känner dig trygg hos oss och kan in lugn och ro prova ut den säng som passar dig och din sömn bäst. Tveka inte att höra av dig om det är något speciellt du funderar kring.

Öppna butiker
Våra butiker är stora och rymliga. Du behöver inte trängas med andra och vi ser till att hålla lite extra avstånd. Vi håller även ett extra öga på antalet kunder i butiken, så vi inte är för många här på samma gäng.

Extra rent
Vi är alltid noga med att hålla rent i butiken, men nu är vi extra noga med städningen och torkar rutinmässigt av ytor som vi och våra kunder kommer i kontakt med.

Friska och krya
Alla medarbetare uppmanas att känna efter noga på morgonen innan de beger sig till butiken. Den som känner sig det minsta sjuk eller upplever något luftvägssymptom, stannar hemma.

Handsprit och handhygien
I varje butik finns handsprit tillgänglig för kunder och för personal. Alla medarbetare tvättar och desinficerar händerna regelbundet.

Fräscha kuddar
Du kan känna dig trygg med att hos oss får du alltid en egen, helt ren kudde att använda när du provar säng.
 

Boka egen sängprovning utanför öppettider

Just nu erbjuder vi möjligheten att boka sängprovning på tider utanför våra vanliga öppettider. Detta för att du ska vara helt säker på att inte behöva komma i kontakt med fler än nödvändigt. Hör av dig till din butik enligt nedan för att boka en tid, eller direkt via Facebook här 


Just nu 10% tillbaka på sängköpet!
Du som bokar en sängprovning får dessutom 10% tillbaka på sängköpet att använda på köp av t ex kuddar, täcken, bäddmadrassskydd eller fräcka sängkläder.

 

Kontakta din butik 

Boka sängprovning - Halmstad

Kontakta oss på mail halmstad@careofbeds.se eller telefon 035-15 82 40.

Boka sängprovning - Jönköping

Kontakta oss på mail jonkoping@careofbeds.se eller telefon 036-19 03 20.

Boka sängprovning - Linköping

Kontakta oss på mail linkoping@careofbeds.se eller telefon 013-35 20 30.

Boka sängprovning - Norrköping

Kontakta oss på mail norrkoping@careofbeds.se  eller telefon 011-496 42 30

Boka sängprovning - Västerås

Kontakta oss på mail vasteras@careofbeds.se eller telefon 021-30 04 30.

Boka sängprovning - Örebro

Kontakta oss på mail orebro@careofbeds.se eller telefon 019-500 44 00.