Säljare Halmstad

Vi söker säljare varannan helg till vår butik i Halmstad

Sover du dåligt om kunden sover dåligt? Vi också.

Nu letar vi efter vår nästa säljare som vi hoppas inte bara finns i drömmarnas värld. Har du en gedigen servicekänsla och tidigare försäljningskunskaper? I så fall nyper vi oss i armen medan du läser vidare!

Din framtida utmaning

Som säljare hos oss kommer du att bygga relationer och skapa trygghet för våra kunder genom djupt kunnande och engagemang som vi utbildar dig med. Vi arbetar med individuella budgetar där du själv ansvarar för att nå just dina mål. Arbetstid varannan helg.

Välkommen till ett oslagbart team som präglas av samarbete och ärlighet där vi alltid kompletterar och lär av varandra!

Som person tror vi att du är begåvad med ett härligt smittsamt driv och en lust att ständigt vilja utveckla och förbättra. Samtidigt är du en positiv och ödmjuk person som trivs med att jobba för att både kunder och kollegor mår bra omkring dig.

Vad du bör ha pysslat med under din vakna tid

Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare, men rätt attityd och inställning är viktigare än åratal på säljgolvet. Och du kan vara lugn, för att du kommer lära dig allt värt att veta om sömn och sängar på plats hos oss.

Om Care of Beds

Vi drivs av övertygelsen att rätt säng gör skillnad för din sömn och din hälsa! För att förverkliga det vi står för, arbetar vi med ett brett utbud av sängar och tillbehör från Nordens ledande varumärken.

Sprungna ur varumärket SOVA har vi flera decenniers erfarenhet i ryggen och kan den lokala marknaden bättre än någon annan. Vi vet vad som fungerar i respektive region och visar det gärna. Vår företagskultur erbjuder närhet och engagemang för varje kund. Vi sover helt enkelt gott när våra kunder sover gott.

Skicka din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev via mail till martina.hofvander@careofbeds.se